Rob van BetuwBrug-naar-Horizon-Bullet-40x40px

Rob van Betuw is een energieke en resultaatgerichte interim- en projectmanager uit Apeldoorn die graag, maar niet exclusief, voor banken, pensioenfondsen en verzekeraars de handen uit de mouwen steekt. Ook helpt hij MKB-ondernemers en managers als adviseur en coach. Dit doet hij op een voor Rob karakteristieke wijze: als easycraat en verbinder.

Enkele kernwoorden en -zinnen die Rob beschrijven:

  • out-of-the-box denken en doen;
  • resultaatgericht;
  • peoplemanager;
  • pragmatisch en marktgericht werken.

EasycraatBrug-naar-Horizon-Bullet-40x40px

Bureaucratie: een term die steeds vaker opduikt in organisaties waarin regels en procedures de boventoon voeren. Rob van Betuw zorgt er als easycraat voor dat deze regels en procedures tot hun essentie worden teruggebracht. Het effect: resultaten die eerder onbereikbaar leken, kunnen wél worden gerealiseerd. Gewoon, door samen te werken.

Rob steekt liever de handen uit de mouwen dan de kantjes ervan af te lopen, verschuilt zich niet, maar durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Hij gebruikt de mogelijkheden die er al zijn in plaats van opnieuw het wiel uit te vinden. Als de oude weg niet meer de juiste is, zorgt Rob ervoor dat uw bedrijf vol vertrouwen weer de goede koers gaat varen, richting de horizon. Kortom: Rob is een echte easycraat: geen moeilijke wegen bewandelen, maar aanpakken en resultaten leveren.

VerbinderBrug-naar-Horizon-Bullet-40x40px

Om mensen echt te verbinden en het gesprek met elkaar aan te laten gaan, is goed kunnen luisteren een onmisbare eigenschap. Rob van Betuw bezit het vermogen écht te luisteren en weet meestal intuïtief hoe hij individuen en grotere, verschillende groepen kan binden. Hiervoor is vertrouwen nodig. Rob laat hiervoor de controle indien mogelijk los en geeft ruimte en vertrouwen aan medewerkers en managers.

Rob is ervan overtuigd dat opnieuw ontluikende passie en enthousiasme de collectieve intelligentie van de organisatie doet ontwaken en zorgt dat de kracht van kennis delen weer optimaal wordt benut. Verbinden houdt voor Rob dus niet op na een goed gesprek: hij knoopt losse eindjes vast en zorgt voor een stevig fundament voor de toekomst.

Benieuwd naar wat Rob als easycraat en verbinder voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met hem op.

1 print PS